Beoordelingen van Fountain of Life

Van overal op de wereld

Fountain of Life getuigenissen van echte mensen met echte resultaten met behulp van FOL antioxidant supplement druppels met allerlei symptomen en medische aandoeningen.

Houd er rekening mee dat de volgende getuigenissen de persoonlijke ervaringen van gebruikers vertegenwoordigen. Fontein van het leven is geen medicijn of remedie voor een ziekte of kwaal. De volgende getuigenissen en beoordelingen zijn geen medische claims, alleen gebruikerservaringen met druppels voor antioxidantensupplementen van Fountain of Life.

  • Marian
    Marian
    2020-09-21
    Kopen Google Reviews

    Toen ik achterop eindigde bij een auto-ongeluk en in maart 2018 de diagnose hersenschudding kreeg, was de voorgeschreven remedie SLAAP, slaap en meer slaap met slechts beperkte activiteit. Geen computertijd, geen vluchten, beperkte telefoon- en schermtijd...in feite was alles wat hersenactiviteit vereiste beperkt totdat de ontsteking van mijn hersenen afnam. De voorgestelde termijn hiervoor was 6 maanden. Het enige recept dat de dokter bood, was slaap. Het enige dat ik wilde was mijn FOL, omdat ik wist dat het hoge ontstekingsremmende en antioxiderende eigenschappen had!! Door mijn dagelijkse druppels te verhogen van 10 elke ochtend naar 15 druppels in de ochtend en 10 in de avond, kon ik elke nacht diep en goed slapen!! Na twee maanden was mijn arts tevreden met mijn reactie en na drie maanden bevestigde mijn arts dat mijn hersenen normaal reageerden en de ontsteking was afgenomen!! Ik ben zeer dankbaar dat door het verhogen van mijn FOL na de kop-staartbotsing (toen mijn hersenen gestrest waren), mijn hersteltijd met 50% werd verkort. Dit hielp de ontsteking in mijn hersenen te verminderen, zodat ik mijn normale activiteiten kon hervatten.

  • Eljen
    Eljen
    2018-04-03
    Kopen Google Reviews

    Valentijnsdag 2018 toen ik Fountain Of Life begon te nemen. Dit product heeft mijn leven op veel manieren veranderd. Ik heb last van artrose van de nek, chronische lage rugpijn, artritis in beide handen, zure reflux, migraine en als klap op de vuurpijl heb ik mijn polsen, ellebogen en schouders geblesseerd. Ik zal wakker worden met pijn en stijfheid in mijn handen, nek en rug. Ik heb altijd advil en pijnstillers in mijn rugzak, waar ik ook ga. En toen gebeurde FOL! Hoewel het geen geneesmiddel, medicijn of behandeling is, is dit product zo krachtig. In slechts een paar uur nadat ik mijn druppels had ingenomen, werd ik wakker als een nieuw persoon. De dingen die ik hierboven noemde zijn allemaal weg. Stel je voor dat je wakker wordt zonder pijn, stijfheid en zure oprispingen. Ik heb nu meer energie, mijn haar groeit weer en ik kan weer naar de sportschool. Dit is een "Godsend" product. Ik ga nooit van huis zonder.

  • Anthony
    Anthony
    2019-12-09
    Kopen Google Reviews

    Ik begon FOL te gebruiken, 12 oktober 2019. Hier is een geweldige ervaring. Ik heb 10 jaar geleden een hemorrhoidectomie ondergaan, de afgelopen 2 jaar heb ik elke keer dat ik 's ochtends poeh, last van gezwollen aambeien (grootte van een kleine tomaat). Ik heb wat synthetische medicijnen geprobeerd, maar ben niet helemaal tevreden met de resultaten. Ik heb de afgelopen maanden zelfs meerdere keren last gehad van bloedingen. Ik wacht gewoon op een nieuwe operatie voor het geval het vordert. Tot mijn verbazing merkte ik, nadat ik Fountain of Life, slechts 2 dagen oraal, had gebruikt, een grote afname in omvang... ik ben nu op mijn 13e dag en blijft in omvang afnemen. Geweldig product... Geweldige ervaring. Nu heb ik er vertrouwen in dat de operatie nooit zal plaatsvinden. Over een paar dagen zal ik het plaatselijk proberen om het effect te versnellen. Dat is de kracht van FOL als een geweldig ontstekingsremmend middel... Met dank aan FOL.

  • Stamijn
    Stamijn
    2020-01-13
    Kopen Google Reviews

    Tijdens de herfst is mijn hele lichaam getransformeerd... en het begon met 1 fles Fountain of Life. Mijn huid is helder, helder en zeker jaren jonger. Geen wallen meer onder mijn ogen!! Mijn haar is dik en super glanzend. Mijn energie is op, en mijn eetlust is gedaald! Win-win...!!! Mijn migraine is voor 100% verdwenen!! (Ik hoef me niet meer in het donker te verstoppen met ijspakjes op mijn ogen, wachtend tot de voorgeschreven pillen in werking treden) Mijn angst is voor 100% verdwenen. Dit is mijn leven en ik ben dolgelukkig met FOL!!

  • Michele
    Michele
    2019-08-02
    Kopen Google Reviews

    Ik heb veel meegemaakt. Ik heb last van epileptische aanvallen toen het voor het eerst begon. Ik kreeg aanvallen en kon niet mijn hele lichaam bewegen, en miste ook dagen... weken op school omdat de pijn van de aanvallen samen met de valpartijen zo erg was. Het kwam op een punt waarop mijn moeder elke dag op haar werkplek werd gebeld om me op te halen toen ik naar school ging, omdat ik zoveel aanvallen had en ook zoveel viel. Ik heb aanvallen gehad sinds ik tien jaar oud was en nu ben ik zevenentwintig jaar, dus het is nu meer dan zeventien jaar geleden. Ongeveer een jaar geleden maakte ik kennis met FOL. Mijn moeder kocht het en ze zei dat ik het moest proberen, dus dat deed ik. Toen ik het de eerste drie dagen eenmaal per dag begon in te nemen, voelde ik een verandering in mij. De eerste nacht heb ik de hele nacht doorgeslapen, in tegenstelling tot voordat ik eraan begon. Elke dag die voorbijging dat ik het nam, werd ik steeds beter. Vroeger kon ik niet veel dingen alleen doen, maar nu kon ik alleen baden, alleen lopen, zoveel dingen nu. In het begin slikte ik maximaal zeven verschillende soorten medicijnen, maar niets werkte. Ik werd er steeds zieker van, maar nu gebruik ik twee soorten medicijnen samen met de FOL, dus het heeft de aanvallen nu gestabiliseerd. Ik zou tegen mensen die hetzelfde met de FOL ervaren als ik zeggen: als ik zo ver kan komen, kun je er gewoon op vertrouwen dat je het kunt en ook op het proces vertrouwen.

  • Kyrstine
    Kyrstine
    2020-09-09
    Kopen Google Reviews

    Dus in april 2018 kwam ik erachter dat mijn leverenzymen in de 100 waren, wat me naar de afdeling spoedeisende hulp bracht, hoewel een paar maanden eerder mijn bloed normaal was. Juli kwam ik erachter dat ik twee genetische componenten heb die mij drager maken en mogelijk hemochromatose (ijzerstapeling) kunnen ontwikkelen, en ik heb de diagnose niet-alcoholische leververvetting gesteld. Mijn vriend overtuigde mij om FOL te proberen, nadat hij mij een jaar lang had gesmeekt om het te proberen. Eerlijk gezegd dacht ik dat het weer een oplichtingsproduct was, aangezien ik in de loop der jaren veel producten en diëten heb geprobeerd, maar dat mislukte. Deze eerste keer in mijn leven kon ik gemakkelijk afvallen, wat de sleutel is tot het omkeren van NAFLD. Van juli tot december ben ik 2 kg afgevallen... Hoewel mijn specialist mij vroeg om in 45 jaar 30 kg af te vallen, heb ik het binnen een paar maanden gedaan. Mijn leverbiopsie, gedaan twee dagen na mijn 1e verjaardag, ontdekte dat mijn lever bij lange na niet cirrotisch was. In februari merkte ik dat mijn leverenzymen weer binnen het normale bereik waren en dat mijn ijzer slechts met 2% was gestegen.

  • Carmel
    Carmel
    2020-05-15
    Kopen Google Reviews

    Ik werd op zaterdag 2 mei wakker met keelpijn en vroeg me af waarom, want ik slik mijn FOL-druppels, maar ben ze op een dag eigenlijk vergeten in te nemen. Ja, EEN dag!!! En de afgelopen dagen heb ik koude rillingen, zweten, loopneus en enorme hoofdpijn gehad. Ik heb mijn dokter gebeld om te zien of het keelontsteking was en niet COVID-19 (coronavirus). Ze zei dat ik vanwege de symptomen getest moest worden, nou, ik ben dinsdag getest en de uitslag kwam vandaag (vrijdag) terug. Negatief!!!! FOL is zo'n krachtig product, maar je verdediging in de steek laten en het één dag vergeten in te nemen, is iets dat ik nooit meer zal doen.

  • Angela
    Angela
    2020-02-26
    Kopen Google Reviews

    Ik heb sinds eind december 2019 spijsverterings-/buikproblemen. In februari 2020 moest ik naar een gastro-enteroloog omdat de problemen erg ernstig waren. Naast de vele andere tests en medicijnen die ik nam en onderging, deed hij op 12 februari ook een elastografische scan van mijn lever en ontdekte dat deze matig hoog was, dus onder andere ook een leververvettingsprobleem! Ik ben vandaag teruggegaan voor een vervolgbezoek aan de dokter en heb nog een elastografiescan gemaakt om het nog eens te controleren. Mijn dokter was volkomen verrast en in zijn eigen woorden... "ongelooflijk" Je hebt de lever van een jong kind... en mijn maag- en andere spijsverteringsproblemen zijn ook allemaal goed! Hij vroeg me wat ik slikte en zodra ik hem over FOL vertelde, ging hij op zijn computer de geneeskrachtige eigenschappen ervan opzoeken en zei: "Oh wauw"! Ik ben sprakeloos maar ik heb altijd geweten dat er iets speciaals was met onze Fountain of Life drops.❤️❤️❤️

  • Anthea
    Anthea
    2020-02-05
    Kopen Google Reviews

    Jarenlang had ik last van pijn in mijn knieën. Ik heb elke vorm van vrij verkrijgbare medicijnen geprobeerd. Sprays, smeersel, oliën, enz. Sommige hielpen niets om de pijn te verlichten. Anderen boden een tijdje verlichting. Op een dag, terwijl ik hinkend door de stad liep, ontmoette ik Dr. E. Ik vertelde over de pijn die ik ervoer. Ze zei dat ik over een paar weken bij haar moest langsgaan en dat ze me iets tegen de pijn zou geven. Toen ik haar ongeveer een maand later bezocht, gaf ze me een fles Fountain of Life. Ik geloofde echt niet dat het zou hebben gewerkt, maar ik nam het zoals voorgeschreven. Drie dagen later hield de pijn op. Ik kon het niet geloven. Sindsdien heb ik geen pijn meer gehad. Ik gebruik nog steeds FOL

  • Rozemarijn
    Rozemarijn
    2020-03-10
    Kopen Google Reviews

    Ik gebruik FOL nu ongeveer een maand en heb een aantal verbeteringen opgemerkt. Ik heb twee keer kanker overleefd en heb afgelopen voorjaar 5 maanden chemo gehad en ben afgelopen september begonnen met het nemen van Tamoxifen, wat intense opvliegers veroorzaakte. Dingen die ik heb gemerkt dat mijn opvliegers minder vaak voorkomen en minder intens zijn als ik er een heb mijn haar is sneller gegroeid mijn energieniveau is beter mijn ontstekingen (overgebleven van chemotherapie) zijn met minstens 50% verminderd mijn tandvlees was een puinhoop en veel bloedingen. Ik bleef 2x per dag mijn tanden poetsen, maar begon niet met flossen of mijn waterpik gebruiken. Na twee weken FOL te hebben ingenomen en wat over mijn tandvlees te wrijven, klaarden ze meteen op!! Geen rood of bloeding. Roze en perfect. Niet eens een grapje! Ik weet uiteraard niet welk effect FOL heeft op kankercellen die wel of niet nog in mijn lichaam rondzweven, maar gezien de verbeteringen die ik in 30 dagen heb gezien, blijf ik optimistisch?

  • Fareda
    Fareda
    2020-08-27
    Kopen Google Reviews

    Fontein van het leven is geweldig! Mijn zoon had een allergische reactie (wat leek op een insectenbeet) in zijn privégedeelte. Het gebeurde van de ene op de andere dag en hij is 5 jaar oud. Ik raakte in paniek, bracht hem naar de dokter - ze schreven Periton en een crème voor. Ik gebruikte het, maar was nog steeds moedeloos. Later die avond werd het groter. Fountain of Life wordt NIET aanbevolen voor kinderen. Als ouder is het echter mijn keuze om het te gebruiken... omdat het allemaal natuurlijk is! Ik heb Fountain of Life op het getroffen gebied aangebracht. Mijn vriend Virlin Muhammad herinnerde me aan de FOL en de voordelen ervan! De gevoeligheid nam met de dag af. Later die avond heb ik er meer aangebracht, de zwelling was in de loop van de dag afgenomen. Vrijdagavond was de zwelling geheel verdwenen! Vandaag heeft hij geen gevoeligheid of zwelling. Alhamdulillah. Ik geloofde echt dat de FOL werkte, omdat de crème het alleen maar voller maakte en ik werd gek!! Ik heb sinds vrijdagochtend geen crème meer aangebracht, alleen de FOL. Het was een beetje bitter voor hem, maar hij bleef maar zeggen: "De levensbron werkte mama!"

  • Dorothy
    Dorothy
    2018-05-17
    Kopen Google Reviews

    Ik lijd aan Multiple Sclerose en Degeneratieve Disc Disease, evenals artritis in elk gewricht en gebroken bot. Tijdens mijn meest recente afspraak met mijn neuroloog, die mij voor de MS behandelt, gebeurde er echter iets vreemds. Hij vroeg me wat ik in vredesnaam aan het doen was, want ik zag er “fantastisch” uit! Mijn gang was aanzienlijk verbeterd en andere tests wezen dit uit. Dankzij de vermindering van de ontstekingen heeft FOL mij een normaler leven teruggegeven dan ik ooit voor mogelijk had gehouden! Zoals gebruikelijk bij mijn afspraken en de medicijnen die ik slik, moest ik een compleet metabolisch panel laten opstellen (bloedonderzoek). Zodra de volgende ochtend de uitslag binnenkwam, belde de neuroloog mij persoonlijk! Ik wil zeggen: ‘Blijf doen wat je doet! Dat spul (FOL) is misschien geen medicijn, maar ik heb er zeker mijn goedkeuring voor gekregen dat je het gebruikt. Je labs kwamen terug zoals ik ze ooit heb gezien! Waag het nooit om ermee te stoppen, het is werkelijk een wonder! Goed werk." Ik bedankte hem en vertelde hem dat hij zich geen zorgen hoefde te maken, aangezien ik niet van plan was ermee te stoppen, omdat het echt werkt! Ik gebruik FOL pas sinds 14 februari 2018 om 7 uur elke dag en de voordelen wegen ruimschoots op tegen de smaak! Heel erg bedankt

Fountain of Life-recensies onthuld

Klik op de knop "Koop nu" - Bescherm en behoud uw gezondheid.
Alle prijzen zijn in USD. (GRATIS verzending VS, Canada)

vertrouwensbadges groot canada npn-nummer
fout: Inbreuken op het auteursrecht worden gemeld!