Fountain of Life-app

Download de FOL-app en bespaar!

google app store downloaden
ios app store downloaden

De mobiele app die je moet hebben als je Fountain of Life bestelt. Downloaden van Apple App Store or Google Play Store. Installeer de app op je mobiele apparaat.

Open de app en bestel FOL antioxidant drops. Gebruik bij het afrekenen de couponcode "VOLAPP" op uw tweede bestelling en krijg 5% korting.

ios app store downloaden
google play store downloaden

Meer beoordelingen…

Ik ga door die hormonale onbalans waar veel vrouwen mee te maken hebben. Ik had opvliegers en zweette hevig, en werd 's nachts minstens drie keer wakker om me om te kleden. Nadat ik Fountain of Life zes weken had ingenomen, stopte het allemaal en nu slaap ik de hele nacht volledig. Mijn man van 37 jaar neemt Fountain of Life en hij is gestopt met snurken, wat betekent dat hij 's nachts beter ademt!

Mona L.

Ik heb al 33 jaar de ziekte van Crohn. In maart 2018 begon ik Fountain of Life te gebruiken. Ik ging naar mijn dokter van 11 jaar en hij zei dat hij mijn celtelling nog nooit zo goed had gezien. Naast de ziekte van Crohn heb ik kanker gehad. Mijn arts zei dat mijn testresultaten uitstekend waren! Het is allemaal te wijten aan FOL. Ik heb me in tijden niet zo goed gevoeld!

Heather M

WOW…Ik neem nu 13 dagen dagelijks mijn FOL….Als insulineafhankelijke diabeet heb ik in de ochtenden van 12-15 last gehad van hoge bloedsuikers. Na 5 dagen zijn mijn nuchtere bloedsuikers ('s nachts) gedaald tot een 8. Ik slaap de hele nacht door, wat nooit is gebeurd vanwege de hele nacht wakker liggen vanwege de hoge suikers!!!!...Ik ben zo opgewonden om te blijven gebruiken FOL om te zien hoeveel beter ik me voel!!!!

Carmen

Na meer dan een jaar mijn handen niet te kunnen sluiten, is de zwelling aanzienlijk afgenomen en is de pijn gedaald van een 8 naar een 2! Ik heb ernstige reumatoïde artritis. Met mijn heup gaat het ook veel beter….. en de energie…. Laten we zeggen, voluit! ???????? Ik had vanmorgen een afspraak met mijn dokter en hij nam een ​​fles mee naar huis voor zijn vrouw! Heel erg bedankt voor deze krachtige zegen???

Tracy
fout: Inbreuken op het auteursrecht worden gemeld!